Nibe/Vølund boligventilationsanlæg

Alla våra reservdelar till Nibe Värmepumpar är orginaldelar direkt från tillverkarna. Vi lagerför reservdelarna du kan behöva både till gamla och nya Nibe Frånluftsvärmepumpar. .

Vi har även tillgång till Nibe reservdelar som inte finns i vår e-shop, vilket innebär att om ni är på jakt efter en reservdel till någon Nibe produkt, är vi det naturliga valet.

Bland våra mest populära reservdelar finns olika typer av temperaturgivare, filter till din värmepump, fläktvingar, cirkulationspumpar (bla Wilo och Gundfos) samt växelventiler. Självklart har vi även andra reservdelar till din Nibe Värmepump och om det är något som du saknar tveka inte att kontakta oss på chatten, telefon 042-400 10 01 eller på epost till service@jsenergi.com

JS Energi har som virksomhed beskæftiget sig med varmepumper og reservedele til varmepumper og fyr gennem 30 år i Sverige. Vi har nu også etableret os i Danmark og ser det som vores mission at gøre varmepumpeejerskabet lettere. Det sker ved at tilbyde reservedele til din specifikke pumpe. Vi er i øjeblikket ved at oversætte hele hjemmesiden til dansk, men det tager lidt tid. Vi vil dog ikke vente med at lancere siden, indtil alt er oversat. Vi kan derfor allerede nu tilbyde dig originale reservedele til IVT, Nibe, CTC og Bosch. Vi håber, at du vil bære over med, at hele hjemmesiden endnu ikke er oversat til dansk.

Produkter

  1. Nibe Fighter 370 CU

    Nibe Fighter 370 CU
    51 994:- inkl. moms 41 595:- ekskl. moms Køb
Kasse (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: