Droppskål

Har du problem med isbildning på vintern på din värmepump? 

Om så är fallet har vi på JS Energi lösningen på din igenisade luft/luft värmepump. Vi erbjuder nu en elektronisk droppskål, elektronisk på det viset att den är uppvärmd och gör att vattnet från värmepumpen inte fryser till is och leder till att ni måste hacka loss is från värmepumpen. 

Genom att installera en droppskål riskerar ni inte att förstöra fläktvingar och andra delar i er värmepump på vintern vid isbildning tack vare att det inte blir någon istbildning på värmepumpen. 

JS Energi har som virksomhed beskæftiget sig med varmepumper og reservedele til varmepumper og fyr gennem 30 år i Sverige. Vi har nu også etableret os i Danmark og ser det som vores mission at gøre varmepumpeejerskabet lettere. Det sker ved at tilbyde reservedele til din specifikke pumpe. Vi er i øjeblikket ved at oversætte hele hjemmesiden til dansk, men det tager lidt tid. Vi vil dog ikke vente med at lancere siden, indtil alt er oversat. Vi kan derfor allerede nu tilbyde dig originale reservedele til IVT, Nibe, CTC og Bosch. Vi håber, at du vil bære over med, at hele hjemmesiden endnu ikke er oversat til dansk.

Produkter

 1. Droppskål för luft/luft utedel 330X780X125 MM

  Droppskål för luft/luft utedel 330X780X125 MM
  2 448 DKK inkl. moms 1 958 DKK ekskl. moms Køb
 2. Droppskål HADT96

  Droppskål HADT96
  3 040 DKK inkl. moms 2 432 DKK ekskl. moms Køb
 3. Droppskål med värmekabel till luftvärmepump


  Droppskål med givare samt röranslutning
  2 303 DKK inkl. moms 1 842 DKK ekskl. moms Køb
Kasse (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: