Magnetfiltre Varmesystem

Varmesystemsfilter - Renser og opsamler jern fra dit varmesystem.

Filtrenes BoilerMag er et utroligt effektivt fuldstrømsmagnetfilter, som renser og beskytter dit vandbårne opvarmningssystem fra jernoxid, også kaldet magnetit, og andre magnetiske og ikke-magnetiske forureninger.

Magnetit, jernoxid, dannes naturligt i de vandbårne varmesystemer. Både jern og ilt forekommer normalt i de forskellige opvarmningssystemer. Varmeanlægget bliver ofte fyldt med vand fra hanen, som kan være rigt på ilt. Samtidig er det almindeligt, at mange af komponenterne i systemet er fremstillet af jern.

BoilerMag beskytter varmeveksleren i varmepumpen eller fjernevarmeanlægget. Ved at beskytte varmeveksleren fra belægninger hjælper det magnetiske filter veksleren med at opretholde sin høje effekt.

På denne måde kan du opnå en større besparelse på længere sigt. Magnetfiltret beskytter også dit vandbårne varmesystem fra korrosion og belægninger. Forureninger i varmesystemet kan medføre, at de forskellige komponenter, såsom termostater, ventiler og cirkulationspumper, får en kortere levetid og ikke fungerer tilfredsstillende.

JS Energi har som virksomhed beskæftiget sig med varmepumper og reservedele til varmepumper og fyr gennem 30 år i Sverige. Vi har nu også etableret os i Danmark og ser det som vores mission at gøre varmepumpeejerskabet lettere. Det sker ved at tilbyde reservedele til din specifikke pumpe. Vi er i øjeblikket ved at oversætte hele hjemmesiden til dansk, men det tager lidt tid. Vi vil dog ikke vente med at lancere siden, indtil alt er oversat. Vi kan derfor allerede nu tilbyde dig originale reservedele til IVT, Nibe, CTC og Bosch. Vi håber, at du vil bære over med, at hele hjemmesiden endnu ikke er oversat til dansk.

Produkter

 1. BoilerMag Magnetfilter för 22 rör

  Boiler Mag Magnetfilter för 22 rör. Marknadens kraftigaste magnetfilter, nu med Fri Frakt
  1 995:- inkl. moms 1 596:- ekskl. moms Køb
 2. BoilerMag Magnetfilter för 28 rör

  BoilerMag Magnetfilter för 28 rör. Detta magnetfiltret förlänger livslängden på ditt radiatorsystem. Fri Frakt
  3 130:- inkl. moms 2 504:- ekskl. moms Køb
 3. Magnetfilter/ Magnetitfilter Flamco Clean Smart

  Magnetfilter/ Magnetitfilter Flamco Clean Smart. Kompaktare, lättare, renare och effektivare
  1 904:- inkl. moms 1 523:- ekskl. moms Køb
 4. Magnetfilter/ Magnetitfilter Flamco Clean Smart 1"

  Magnetfilter/ Magnetitfilter Flamco Clean Smart
  Kompaktare, lättare, renare och effektivare
  1 545:- inkl. moms 1 236:- ekskl. moms Køb
Kasse (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: