CTC EcoHeat 306-310

CTC Ecoheat är en av CTCs storsäljare. CTC EcoHeat är en kvalitetsmässigt mycket god bergvärme och jordvärmepump med många nöjda ägare.

Även om din CTC EcoHeat värmepump är en riktigt bra värmepump kan den gå sönder och då är det viktigt att du reparerar den med CTC originalreservdelar.

Vi på JS Energi har tillgång till de flesta av CTCs reservdelar och de CTC reservdelar vi själva inte har i lager kan vi leverera på några dagar så att stilleståndet för din CTC EcoHeat blir så litet som möjligt.

Är du osäker på vilken reservdel du ska ha till din CTC EcoHeat i serien 306-310, tveka inte att kontakta oss på chatten nere till höger, på telefon 042-400 10 01 eller via epost på service@jsenergi.com. Ha gärna serienumret på din CTC Ecoheat tillgängligt då det underlättar för att hitta rätt reservdel. 

JS Energi har som virksomhed beskæftiget sig med varmepumper og reservedele til varmepumper og fyr gennem 30 år i Sverige. Vi har nu også etableret os i Danmark og ser det som vores mission at gøre varmepumpeejerskabet lettere. Det sker ved at tilbyde reservedele til din specifikke pumpe. Vi er i øjeblikket ved at oversætte hele hjemmesiden til dansk, men det tager lidt tid. Vi vil dog ikke vente med at lancere siden, indtil alt er oversat. Vi kan derfor allerede nu tilbyde dig originale reservedele til IVT, Nibe, CTC og Bosch. Vi håber, at du vil bære over med, at hele hjemmesiden endnu ikke er oversat til dansk.

Produkter

  1. Expansionskärl 18 L M Monteringssats

    Slutet tryckexpansionskärl med monteringssats och instruktion. 18 liter rund
    1 959 DKK inkl. moms 1 567 DKK ekskl. moms Køb
  2. Hetgasgivare CTC till Ecoheat och Ecopart

    CTC Hetgasgivare med Stecker kontakt. Bland annat till CTC Ecoheat/Ecopart
    440 DKK inkl. moms 352 DKK ekskl. moms Køb
Kasse (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: