CTC EcoAir 111 V2

CTC Ecoair är en luftvatten värmepumpsserie som funnits i många år. CTC Ecoair håller hög kvalitet men trots det kan de gå sönder och då är det viktigt att reparera din CTC Ecoair med originalreservdelar.

Vi på JS Energi har originalreservdelar till din CTC Ecoair 111 V2 och levererar inom några dag. Genom att använda originalreservdelar från CTC till din CTC Ecoair 111 V2 säkerställer du livslängden och effektiviteten på din CTC Ecoair.

Om du är osäker på eller saknar en reservdel till din CTC Ecoair 111 V2 tveka inte att kontakta oss på JS Energi via chatten nere till höger, telefon 042-400 10 01 eller epost till service@jsenergi.com så ska vi försöka hjälpa dig hitta rätt reservdel till din CTC Ecoair 111 V2. 

JS Energi har som virksomhed beskæftiget sig med varmepumper og reservedele til varmepumper og fyr gennem 30 år i Sverige. Vi har nu også etableret os i Danmark og ser det som vores mission at gøre varmepumpeejerskabet lettere. Det sker ved at tilbyde reservedele til din specifikke pumpe. Vi er i øjeblikket ved at oversætte hele hjemmesiden til dansk, men det tager lidt tid. Vi vil dog ikke vente med at lancere siden, indtil alt er oversat. Vi kan derfor allerede nu tilbyde dig originale reservedele til IVT, Nibe, CTC og Bosch. Vi håber, at du vil bære over med, at hele hjemmesiden endnu ikke er oversat til dansk.

Produkter

 1. Elektronisk Avfrostning CTC Ecoair V1, V2

  Elektronisk Avfrostning CTC Ecoair V1, V2
  8 182 DKK inkl. moms 6 546 DKK ekskl. moms Køb
 2. Ventil 4-vägs KPL 109/111 V2

  Passar till följande modeller:
  CTC EcoAir 109 V2, CTC EcoAir 111 V2
  6 251 DKK inkl. moms 5 001 DKK ekskl. moms Køb
Kasse (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: