CTC CLWi

CTC har under många år tillverkat värmepumpar, vedpannor, värmepannor och varmvattenberedare. Vi på JS Energi har de flesta av reservdelarna i lager till CTC sortiment

Alla våra CTC reservdelar omfattas av minst 12 månaders garanti och självklart levererar vi din CTC reservdel med fri frakt inom hela Sverige.

Genom att använda originalreservdelar till din CTC CLWi säkerställer du kvaliteten på din CTC CLWi.

Om du känner dig osäker på vilken reservdel du ska ha till din CTC CLWi eller du behöver någon reservdel till din CTC CLWi, tveka inte att kontakta oss på chatten nere till höger, på service@jsenergi.com eller på telefon 042-400 10 01 så ska vi försöka hjälpa dig så gott vi kan. Vår målsättning är att du ska kunna fortsätta köra din CTC länge till och vara nöjd ägare av CTC.

JS Energi har som virksomhed beskæftiget sig med varmepumper og reservedele til varmepumper og fyr gennem 30 år i Sverige. Vi har nu også etableret os i Danmark og ser det som vores mission at gøre varmepumpeejerskabet lettere. Det sker ved at tilbyde reservedele til din specifikke pumpe. Vi er i øjeblikket ved at oversætte hele hjemmesiden til dansk, men det tager lidt tid. Vi vil dog ikke vente med at lancere siden, indtil alt er oversat. Vi kan derfor allerede nu tilbyde dig originale reservedele til IVT, Nibe, CTC og Bosch. Vi håber, at du vil bære over med, at hele hjemmesiden endnu ikke er oversat til dansk.

Produkter

  1. Rumsgivare CTC

    CTC EcoLogic, EcoHeat, EcoEl, CLWi, EcoZenith, V40-Lambda
    1 540 DKK inkl. moms 1 232 DKK ekskl. moms Køb
Kasse (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: