Bosch Reservedele & Tilbehør

Vores reservedele til Bosch varmepumper er alle originale og produceret af Bosch. Alle vores varmepumpereservedele er også omfattet af en 12 måneders garanti, hvilket er med til at give dig en større sikkerhed og tryghed i forhold til din varmepumpe.

Vi tilbyder dig markedets største udvalg af cirkulationspumper (Wilo), filtre, ventiler, sensorer, NTC-sensorer og andre dele, som du har brug for til din Bosch varmepumpe.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken Bosch reservedel der passer til netop din varmepumpe/fyr, så tøv ikke med at kontakte os på chatten nederst til højre, via telefon +46 42 400 10 01 

JS Energi har som virksomhed beskæftiget sig med varmepumper og reservedele til varmepumper og fyr gennem 30 år i Sverige. Vi har nu også etableret os i Danmark og ser det som vores mission at gøre varmepumpeejerskabet lettere. Det sker ved at tilbyde reservedele til din specifikke pumpe. Vi er i øjeblikket ved at oversætte hele hjemmesiden til dansk, men det tager lidt tid. Vi vil dog ikke vente med at lancere siden, indtil alt er oversat. Vi kan derfor allerede nu tilbyde dig originale reservedele til IVT, Nibe, CTC og Bosch. Vi håber, at du vil bære over med, at hele hjemmesiden endnu ikke er oversat til dansk.

Produkter

 1. Luftfilter (odör filter)

  Luftfilter (odör filter)
  425:- inkl. moms 340:- ekskl. moms Køb
 2. Övre glasfront Svart till Bosch Compress 7000i AWM9

  Övre glasfront Svart till Bosch Compress 7000i AWM9
  3 674:- inkl. moms 2 939:- ekskl. moms Køb
 3. Tryck kärl köldkrets Bosch 7001i

  Tryck kärl köldkrets Bosch 7001i
  750:- inkl. moms 600:- ekskl. moms Køb
Kasse (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: